Effectieve bestrijding eikenprocessierups Dordrecht

Helaas slaat de eikenprocessierups Dordrecht niet over en is de bestrijding ervan een noodzakelijk kwaad. De overlast van brandharen is erg groot en de irritaties kunnen lang aanhouden. Het is van belang dat de eikenprocessierupsen nauwkeurig uit de bomen worden verwijderd. Als boomspecialisten zijn wij gespecialiseerd in de bestrijding van de eikenprocessierups in Dordrecht en omgeving. Wij nemen altijd een hoogwerker en speciale stofzuiger mee naar de locatie waar de processierups zich bevindt. Met de hoogwerker kunnen we vlakbij de nesten in de bomen komen en hierdoor is het mogelijk om nagenoeg alle rupsen verwijderen. Dit doen wij met de stofzuiger waardoor de nesten volledig worden weggezogen. Echter is het gebruik van de stofzuiger niet de enige manier om van de eikenprocessierups in Dordrecht af te komen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op!

Nauwkeurig verwijderen van de eikenprocessierups in Dordrecht

Om de eikenprocessierups in Dordrecht en door heel Nederland te verwijderen, wordt er geëxperimenteerd met verschillende proeven. Zo wordt er op dit moment ook onderzocht of het mogelijk is om de rupsen op een meer natuurlijke manier te verwijderen. Een voorbeeld hiervan is het inzetten van de natuurlijke vijand van de rupsen. Ook worden er wel eens koolmees- of vleermuiskasten opgehangen om te onderzoeken of deze vijanden er voor kunnen zorgen dat de eikenprocessierups in minder grote getale aanwezig zal zijn. Op basis van uw locatie bekijken wij welke mogelijkheden waarschijnlijk het meest effectief gaan werken. Door onze jarenlange ervaring hebben wij veel inzicht verworven in de bestrijding van de eikenprocessierups in Dordrecht en omgeving. Wilt u zo snel mogelijk af van de eikenprocessierups? Wij helpen u daar graag bij. Neem direct contact op!

Alternatieve methodes voor bestrijding eikenprocessierups

Wist u dat er ook wel eens gebruik wordt gemaakt van lijm om de brandharen van de eikenprocessierups te fixeren? Vervolgens rest ons het werk om de nesten van de eikenprocessierups in Dordrecht uit de bomen te halen. Deze nesten worden door de lijm namelijk één harde massa. Hierin zien wij veel mogelijkheden en wij zijn dan ook continue op zoek naar nieuwe innovatieve manieren om de eikenprocessierups te bestrijden. Door de grote opmars van de eikenprocessierups kunnen wij helaas niet op alle plekken in Dordrecht tegelijk zijn. Dien dus op tijd een verzoek in om een afspraak in te plannen zodat de eikenprocessierups op tijd kan worden verwijderd. Voorkom overlast en neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken!