Bomen kappen Dordrecht

Bomen laten kappen in Dordrecht

Ik ben Robin van Beijnen. Met heel veel liefde en passie houd ik mij bezig met bomen. Ik ben gecertificeerd ETW’er (european treeworker) en boomveiligheids inspecteur.

U kunt bij mij terecht met al uw bomen vragen, voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Als u bomen wilt laten kappen in Dordrecht bent u bij van Beijnen boomspecialist aan het juiste adres. Ik ben gespecialiseerd in het rooien en kappen van boven in allerlei soorten situaties. Uiteraard gebeurd dit op een veilige en verantwoorde manier waarbij u zelfs niet voor de afvoer van de gekapte boom hoeft te zorgen. Ook voor een waardevol advies of een boom veiligheidsinspectie sta ik voor u klaar.

Bomen laten kappen in Dordrecht doe ik dan ook graag voor u. Vrijwel elke leefomgeving kent zijn eigen bomen. Dit kan in een woonwijk zijn, maar natuurlijk ook in de stad, het buitengebied of zelfs uw achtertuin. Bomen zorgen voor een groene aanblik, beschermen ons tegen de wind én geven tijdens warme dagen een schaduwrijke plek. Toch zijn er behoorlijk wat redenen wat het kappen van een boom noodzakelijk kan maken.

In veel gevallen leveren ze op dat moment een gevaar op voor de samenleving, of de gebouwen die zich in de nabije omgeving van de boom bevinden. Bomen laten rooien in Dordrecht kan nodig zijn omdat een boom door ziekte is afgestorven. Het hout, en daarmee dus ook de stam van de boom, rot weg waardoor de boom zijn stabiliteit verliest. In dat geval sta ik graag voor u klaar als bomen kappen in Dordrecht noodzakelijk is.

Veilig bomen laten kappen omgeving Dordrecht

Als ervaren boomspecialist heb ik de beschikking over de juiste machines en apparatuur. Zo kunnen bomen altijd op een veilige manier gekapt worden. Ook als ode boom gekapt moet worden omdat deze te groot is geworden voor de ruimte waarin deze zich bevindt. Ook een boom die gevaarlijk dicht op een schuur of bijgebouw staat, is een reden om over te gaan tot kappen. Ook als dit niet noodzakelijk is kunt u gebruik maken van mijn diensten.

Als boomspecialist ben ik tevens bekwaam in het snoeien van bomen. Als u bomen wilt laten snoeien in Dordrecht bent u bij mij dan ook van harte welkom. Bomen laten kappen in Dordrecht brengt als vanzelfsprekend de nodige afvoer van hout met zich mee. Desgewenst verzorgen wij dit voor u zodat u nergens omkijken naar heeft. Als de boom gekapt is, kunt u weer genieten van een zonovergoten tuin of meer lichtinval.

Bomen kappen Dordrecht

Ook het risico op stormschade wordt door het kappen van zieke of rotte bomen aanzienlijk verminderd. Ik sta dan ook graag voor u klaar als u bomen wilt laten kappen in Dordrecht. Neem vrijblijvend contact met mij op voor meer informatie of informeer naar de uitgebreide mogelijkheden. Ook voor een veiligheidsinspectie kunt u gebruik maken van mijn diensten als boomspecialist.

Menu