Boom laten rooien in Dordrecht

Ik ben Robin van Beijnen. Met heel veel liefde en passie houd ik mij bezig met bomen. Ik ben gecertificeerd ETW’er (european treeworker) en boomveiligheids inspecteur.

U kunt bij mij terecht met al uw bomen vragen, voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Van Beijnen boomspecialist staat voor u klaar als u een boom wilt laten rooien in Dordrecht. Naast mijn vaktechnische kennis maak ik daarbij ook gebruik van een professioneel machinepark en veilige apparatuur. Zo weet u zeker dat u uw bomen op een verantwoorde wijze kunt laten rooien. Bomen kappen of rooien is een specialistisch werk. In veel gevallen moet er gewerkt worden op hoogte, waarbij er ook nog eens rekening gehouden moet worden met diverse elementen.

Daarbij kunt u denken aan zwakke plekken in de boom die de structuur verzwakt hebben. Een boom laten rooien in Dordrecht gebeurd met wortel en al. Naargelang de afmeting van de boom, kunnen deze wortels behoorlijke proporties aannemen. Natuurlijk moet er op voorhand gekeken worden of deze wortels tijdens het rooien van de boom geen schade kunnen toebrengen aan bijvoorbeeld het ondergrondse leidingenstelsel.

Daarom voer ik altijd een inspectie uit vooraf. Een boom laten rooien in de omgeving van Dordrecht kan behoorlijk wat afval met zich meebrengen. Natuurlijk is dit afhankelijk van de grootte en de omvang van de boom. Als boomspecialist wil ik u graag op alle mogelijke manieren ontzien. Daarom voeren we deze resten dan ook graag voor u af.

Neem contact op

Professioneel boom laten rooien omgeving Dordrecht

Een boom laten rooien in Dordrecht kan verschillende redenen hebben. In elk geval sta ik als van Beijnen boomspecialist graag voor u klaar als u bomen wilt laten kappen Dordrecht. Zo kan het zijn dat uw boom door ouderdom ernstige gebreken en zwakke plekken vertoont. In dat geval is het vaak beter om de boom te laten rooien. Maar, ook ziekte, stormschade of blikseminslag kan een reden zijn om een boom te laten rooien door de boomspecialist in Dordrecht.

Om dit te kunnen beoordelen voer ik graag een uitgebreide inspectie uit, waarbij de gezondheid van de boom beoordeeld kan worden. Naderhand kan er over worden gegaan tot het rooien van de boom als dat gewenst is. Daarvoor maak ik gebruik van veilige en goedgekeurde apparatuur en machines. Een boom rooien omgeving Dordrecht gebeurd op deze manier verantwoord en volgens de regels. Naast het laten kappen of rooien van diverse soorten bomen, sta ik ook graag voor u klaar als u bomen wilt laten snoeien in Dordrecht.

Bomen kappen Dordrecht

Voor diverse boomoplossingen in Zuid-Holland

 

Dit kan nodig zijn omdat de boom te groot is geworden, of omdat deze teveel schaduw veroorzaakt of lichtinval wegneemt. Neem vrijblijvend contact met mij op als u uw boom wilt laten rooien in Dordrecht, of als u gebruik wil maken van mijn andere diensten als boomspecialist.

 

Snel in contact komen