Boom laten rooien in Dordrecht

Ik ben Robin van Beijnen. Met heel veel liefde en passie houd ik mij bezig met bomen. Ik ben gecertificeerd ETW’er (european treeworker) en boomveiligheids inspecteur.

U kunt bij mij terecht met al uw bomen vragen, voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Van Beijnen Boomspecialisten staat voor u klaar als u een boom wilt laten rooien in Dordrecht. Naast onze vaktechnische kennis maken wij daarbij gebruik van een professioneel machinepark en veilige apparatuur. Zo weet u zeker dat u uw bomen op een verantwoordelijke wijze laat rooien. Bomen kappen of rooien is specialistisch werk. In veel gevallen moet er gewerkt worden op hoogte, waarbij er ook nog eens rekening gehouden moet worden met diverse elementen.

Daarbij kunt u denken aan zwakke plekken in de boom die de structuur verzwakken. Een boom laten rooien in Dordrecht gebeurd met wortel en al. Naargelang de afmeting van de boom, kunnen deze wortels behoorlijke proporties aannemen. Natuurlijk moet er op voorhand gekeken worden of deze wortels tijdens het rooien van de boom geen schade kunnen toebrengen aan bijvoorbeeld het ondergrondse leidingenstelsel.

Daarom voeren wij altijd vooraf een inspectie uit. Een boom laten rooien in de omgeving van Dordrecht kan behoorlijk wat afval met zich meebrengen. Natuurlijk is dit afhankelijk van de grootte en de omvang van de boom. Als boomspecialisten willen wij u graag op alle mogelijke manieren ontzien. Daarom voeren we deze resten dan ook graag voor u af.

Professioneel boom laten rooien omgeving Dordrecht

Een boom laten rooien in Dordrecht kan verschillende redenen hebben. In elk geval staan wij als van Beijnen Boomspecialisten graag voor u klaar als u bomen wilt laten kappen Dordrecht. Zo kan het zijn dat uw boom door ouderdom ernstige gebreken en zwakke plekken vertoont. In dat geval is het vaak beter om de boom te laten rooien. Maar, ook ziekte, stormschade of blikseminslag kan een reden zijn om een boom te laten rooien door de boomspecialist in Dordrecht.

Om dit te kunnen beoordelen voeren wij graag een uitgebreide inspectie uit, waarbij de gezondheid van de boom beoordeeld kan worden. Naderhand kan er over worden gegaan tot het rooien van de boom als dat gewenst is. Daarvoor maken wij gebruik van veilige en goedgekeurde apparatuur en machines. Een boom rooien in de omgeving van Dordrecht gebeurd verantwoord en volgens de regels. Naast het laten kappen of rooien van diverse soorten bomen, staan wij ook graag voor u klaar als u bomen wilt laten snoeien in Dordrecht.

Bomen kappen Dordrecht

Voor diverse boomoplossingen in Zuid-Holland

Dit kan nodig zijn omdat de boom te groot is geworden, of omdat deze teveel schaduw veroorzaakt of lichtinval wegneemt. Neem vrijblijvend contact op met ons als u uw boom wilt laten rooien in Dordrecht. Of als u gebruik wilt maken van onze overige diensten als boomspecialisten.