Bomen kappen Dordrecht

Ik ben Robin van Beijnen. Met heel veel liefde en passie houd ik mij bezig met bomen. Ik ben gecertificeerd ETW’er (european treeworker) en boomveiligheids inspecteur.

U kunt bij mij terecht met al uw boomgerelateerde vragen. Ook voor vrijblijvend advies kunt u altijd contact met mij opnemen.

Als u bomen wilt laten kappen in Dordrecht bent u bij van Beijnen boomspecialisten aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het rooien en kappen van bomen in allerlei soorten situaties. Uiteraard gebeurd dit op een veilige en verantwoorde manier. Wij verzorgen ook de afvoer van de gekapte boom, simpel en gemakkelijk voor u. Ook voor adviezen of voor een boomveiligheidsinspectie staan wij voor u klaar.

Wij voorzien het kappen van bomen graag voor u. Vrijwel elke leefomgeving kent zijn eigen soorten bomen. Dit kan in een woonwijk zijn, maar natuurlijk ook in de stad, het buitengebied of zelfs uw achtertuin. Bomen zorgen voor een groene aanblik, beschermen ons tegen de wind én geven tijdens warme dagen een schaduwrijke plek. Toch zijn er behoorlijk wat redenen wat het kappen van bomen noodzakelijk kan maken.

Het kan voorkomen dat bomen een gevaar vormen voor de samenleving, of de gebouwen die zich in de nabije omgeving van de bomen bevinden. Bomen laten rooien in Dordrecht kan dan nodig zijn omdat een boom bijvoorbeeld door ziekte is afgestorven. Het hout, en daarmee dus ook de stam van de boom, rot weg waardoor de boom zijn stabiliteit verliest. In dat geval staan wij graag voor u klaar als het kappen van bomen in Dordrecht noodzakelijk is.

Veilig bomen laten kappen omgeving Dordrecht

Als ervaren boomspecialisten hebben wij de beschikking over de juiste machines en apparatuur. Zo kunnen bomen altijd op een veilige manier gekapt worden. Ook als er een grote boom gekapt moet worden, bijvoorbeeld omdat deze te groot is geworden voor de ruimte waarin deze zich bevindt. Als een boom gevaarlijk dicht op een schuur of bijgebouw staat is dit ook een reden om over te gaan tot kappen. Het kan zijn dat u van een boom af wilt, zonder dat er een noodzakelijke reden achter zit. In dit geval kunt u ook op ons rekenen.

Als boomspecialisten zijn wij tevens bekwaam in het snoeien van bomen. Als u bomen wilt laten snoeien in Dordrecht bent u bij ons dan ook van harte welkom. Bomen laten kappen in Dordrecht brengt als vanzelfsprekend de nodige afvoer van hout met zich mee. Desgewenst verzorgen wij dit voor u zodat u nergens meer omkijken naar heeft. Als de boom gekapt is, kunt u weer genieten van een zonovergoten tuin met meer lichtinval.

Bomen kappen Dordrecht

Voor diverse boomoplossingen in Zuid-Holland

Ook het risico op stormschade wordt door het kappen van zieke of rotte bomen aanzienlijk verminderd. Wij staan dan ook graag voor u klaar als u bomen wilt laten kappen in Dordrecht. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook voor een veiligheidsinspectie kunt u gebruik maken van onze diensten.